İstanbul Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve 15. Kuruyemiş ve Kuru Meyve Ticareti Meslek Komitesi Üyesi Çetin Topaloğlu, A Para tv de yayınlanan “Tarladan Sofraya” isimli programda canlı yayın konuğu oldu.
Ülkemizde fındık üretimi ve ticaretinin, içinde bulunduğu durumu analiz eden İSTİB Meclis Üyesi hemşerimiz Çetin Topaloğlu´ A para tv de fındıkla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
TOPALOĞLU fındıkta italatı olmadığı tarım ürünü olmasına rağmen sanayide kullanıldığını belirtirken, dünya da fındık üretiminin %75 nin ülkemizde yapıldığını, ancak üretimin Amerikada dekar başına 250 kilo en yakın rakibimiz İlalya’ da 146 kilo ülkemizde ise dekar başına 77 kilo gibi fındık alıyoruz. Tabi bu da verimin ve kapasitenin düşüklüğünü gösteriyor dedi.
İSTİB Meclis Üyesi Çetin Topaloğlu´nun konuşmasının tamamını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.
Çetin TOPALOĞLU Kimdir?
1975 Görele doğumlu ilk ve orta öğrenimini Görele ve Giresun´da tamamlamıştır. Uludağ Üniversitesi I.İ.B.F Kamu Yönetimi mezunudur. Üç dönemdir İstanbul Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesidir. Haber: Ali Kaplan
GİRESUN
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6336 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4442 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4262 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4169 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4012 kez okundu