Şenlikoğlu’nun Öğretmenler Günü Mesajı
25 okunma

Şenlikoğlu’nun Öğretmenler Günü Mesajı

ABONE OL
13 Aralık 2023 08:59
Şenlikoğlu’nun Öğretmenler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Geleceğimizin teminatı çocukların ve gençlerin geleceğe hazırlanmasında öğretmenlerin kutsal bir görev icra ettiklerini söyleyen Başkan Şenlikoğlu şunları kaydetti: “En kutsal sayılabilecek mesleklerin başında öğretmenlik gelmektedir. Zira insan yetiştirme sanatı da diyebileceğimiz bu mesleği icra eden öğretmenlerimiz, bizi bilgiyle buluşturan, eğiten, öğreten, nitelikli bireyler ve toplum olmamızı sağlayan kişilerdir.

Öğretmenlik ayrıcalıklı bir meslektir. Bu mesleğe sahip olanların emeklerine, çaba ve gayretlerine karşılık biz ne yapsak azdır. Bu nedenle her gün öğretmenler günü olsa bile öğretmenlerimizin hakkını yerine getiremeyiz.

Öğretmenlerimizin, geleceğimiz olan çocuklarımızı vatanına, milletine, devletine ve en nihayetinde tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanmaktayız.

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r