Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan özlemlerini ve duygularını, kelimelere ve resimlere döken çocuklar, mektuplarını Anıtkabir Komutanlığına göndermek üzere 10 Kasım Perşembe günü Valilik hizmet binası içerisinde yer alan PTT şubesine geldi.
Öğrencilerin yaptığı bu hareketi büyük bir beğeniyle gözlemleyen Valimiz Enver Ünlü, öğretmenleri ve çocukları alkışlayarak onları tebrik etti.
Daha sonra PTT şubesinde sıraya giren öğrenciler, yazdıkları mektupları Anıtkabir’e ulaştırılması amacıyla görevlilere teslim etti.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Ünlü, “Öğrencilerimizi kutluyor, kalplerindeki Atatürk sevgisiyle O’nun fikirlerini sonsuza dek yaşatmak için çalışacaklarına gönülden inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Valimiz Ünlü’ye Çıtlakkale Anaokulu öğretmenleri tarafından Genelkurmay Başkanlığı Anıtkabir Komutanlığınca, gönderilen her mektuba cevap verileceği ve uygun görülenlerin “Atatürk ve Çocuk” dergisinde yayımlanacağı bilgisi verildi.
Postalama işleminden sonra Valimiz Ünlü, Çıtlakkale Anaokulu Demokrasi Sınıfı öğrencilerini Valilik hizmet binası içerisinde yer alan oyun alanında misafir ederek çocuklarla yakından ilgilendi.
GİRESUN
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6338 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4443 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4263 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4170 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4013 kez okundu