DOLAR 42,7031 0.23%
EURO 50,1678 0.06%
ALTIN 5.901,440,77
BIST 11.311,310,69%
BITCOIN 38573730.00442%
Giresun
-5°

PARÇALI AZ BULUTLU

Kasaplarda ve Et Reyonlarında Sıkı Denetim Sürüyor

Kasaplarda ve Et Reyonlarında Sıkı Denetim Sürüyor

ABONE OL
2 Nisan 2023 11:22
Kasaplarda ve Et Reyonlarında Sıkı Denetim Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

ve et ürünleri satışı yapan diğer işyerlerinde denetim gerçekleştirildi.

Vatandaşların sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla düzenlenen denetimlerde birçok başlıkta kontroller yapıldı.

Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et mamulleri satış alanlarında gerçekleştirilen denetimler kapsamında; ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra etlerin son kullanma tarihleri, yetkili kesimhane mührünün olup olmadığı, etlerin muhafaza şartları ile renk ve koku konusunda et ürünlerinin kontrolü yapıldı.


Yürütülen denetimlerde işletmelere uyarılarda bulunan ekipler, kurallara uyulmaması durumunda cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundu.

Giresun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yetkilileri, vatandaşların sağlıklı ve güven içerisinde ürünleri temin etmeleri amacıyla gerçekleştirilen denetimlerin belirli aralıklarda gerçekleştirileceğini bildirerek: “Hemşehrilerimizin standartlara uygun, sağlıklı ve kaliteli hizmete ulaşabilmesi için düzenli aralıklarla denetimlerimizi sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun.” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r