İl Genelinde Eğitim Öğretime Bir Gün Ara Verildi
43 okunma

İl Genelinde Eğitim Öğretime Bir Gün Ara Verildi

ABONE OL
7 Ocak 2024 10:22
İl Genelinde Eğitim Öğretime Bir Gün Ara Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Giresun Valiliğinden yapılan açıklama da; ”Giresun İli Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, 17 Mart Perşembe günü Vali Enver Ünlü başkanlığında, Valilik Makamında toplanarak; Giresun genelindeki tüm kademelerde eğitim öğretime 1 (Bir) gün süreyle ara verilmesine karar verdi.

Alınan karar gereğince; İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı, olumsuz hava koşulları  ve buzlanma nedeniyle, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar da dikkate alınarak, İl genelinde 18 Mart 2022 Cuma günü, resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, özel öğretim kurslarında ve özel rehabilitasyon merkezlerinde eğitim öğretime 1 ( Bir) gün süreyle ara verilmiştir.

Ayrıca İlimiz genelinde, Engelli ve Hamile personeller de 18 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılacaklardır.” ifadelerine yer verildi.


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r