Ellerine çöp torbalarını alan öğrenciler Giresun Kalesi’nde topladıkları kâğıt, plastik, cam ve çeşitli katı atıkları çöp konteynırlarına attı. Öğrencilerin bu çalışması vatandaşlarca takdir topladı.
Proje kapsamında temizlik çalışmasına katılan öğrencilerden Mehmet Mert Baltürk, uyguladıkları dersin aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi.
Baltürk; “Giresun Üniversite Eğitim Fakültesi PDR öğrencileri olarak 4 farklı proje geliştirdik. Uygulamaya başladığımız 1. projemiz tarihi yapıların bulunduğu bölgelerin temizliği. Bu açıdan Giresun Kalesi’ni seçtik. Bizler sadece Giresun Kalesi’nin değil, yaşadığımız her ortamı temiz tutmak zorundayız. Ama özellikle toplumun ortak kullanım alanları olan park, sokak, bina çevreleri ve bahçelerimizi temiz tutmalıyız. Bu konuda herkesin örnek bir davranış sergilemesi gerekiyor. Biz öğrencilere düşen görev çevremizi temiz tutma konusunda herkese örnek olmaktır” diye konuştu.
Haber: Fatma Bulduk Uğurlu
GİRESUN
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6335 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4441 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4260 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4167 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4010 kez okundu