Doğankent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyelerine Maske Dağıttı
21 okunma

Doğankent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyelerine Maske Dağıttı

ABONE OL
6 Mayıs 2020 00:51
Doğankent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyelerine Maske Dağıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Doğankent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhiddin Pir, yeni tip coronavirüs tedbirleri kapsamında üyesi olan esnaflara 200 adet maske dağıtımı yaptı.

Doğankent Merkez Mahalle esnaflarına maske dağıtan Oda Başkanı Muhiddin Pir, salgının önüne geçilmesinde coronavirüs tedbirlerine uyulmasının önemine dikkat çekti. Coronavirüs tedbirlerini ilçedeki esnaflarla birlikte en üst seviyeye çıkartmak istediklerini ifade eden Pir, şunları kaydetti: İlçe olarak yeni tip coronavirüs salgını ile mücadeleye devam ediyoruz. Faaliyetlerimize ilçemizdeki esnaflarımızın iş yerlerini dezenfekte ettirmekle başladık ve devam ediyoruz. Dezenfekte çalışmalarında Doğankent Belediyesi ekibinden faydalanmaktayız.

Ardından esnaflarımıza bugün 200 maske dağıtımını gerçekleştirdik. Maske teminini Doğankent Kaymakamlığı ve Belediye başkanlığının katkılarıyla yaptık.

Pir; esnaflarımıza maske dağımı devam edecektir. Diğer taraftan ilçemizde mağdur durumda olan esnaflarımıza her türlü katkıyı sağlamış bulunmaktayız ve katkı sunmaya devam edeceğiz. Dedi. Haber: Seyit Güvendi


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r