Yol ve Su Sorunu Bitmemiş!
8 okunma

Yol ve Su Sorunu Bitmemiş!

ABONE OL
3 Nisan 2021 16:31
Yol ve Su Sorunu Bitmemiş!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Topçam mahallesi dernek başkanı Asım Fındık ve yönetim kurulu üyelerinden Durmuş Kılıçkaya, Hüseyin Yırtmaz ve İlhami Pural Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar’ı makamında ziyaretleri esnasında Topçam Mahhallesinin sorunlarını dile getirip soruların çözümü hakkında yapılması gerekenleri istişare ettiler.
Topçam dernek başkanı Asım Pural görüşme esnasında Topçam mahallesinin ikinci tali yolu olan Kızakyolunun satıh düzenlemesi yapılarak ulaşıma açılmasını ve sürekli su sıkıntısı yaşadıklarını belirtip su ihtiyaçlarını karşılamak için yaylalarında bir gölet inşa etmeleri talebinde bulundu.
Alucra belediye başkanı Sayın Suat Aybar Alucra ilçemizin Topçam mahallesinde yaşanan bu sıkıntıları gidermek için çözüm noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız diyerek Su ve Yol ihtiyacınızı gidermek için fizibilite çalışmalarını en kısa zamanda başlatacaklarını belirttiler.
Topçam Dernek Başkanı Asım Fındık ve yönetim kurulu üyeleri Alucra Belediye Başkanı Aybar’ a Dernek yönetimi olarak bizleri samimi ve içten karşıladığınız için çok teşekkür ederiz dedi
Haber: Yavuz Kayacık


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r