YÖK, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Açılıyor!
  • Bulancak Ajans
  • GÜNDEM
  • YÖK, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Açılıyor!
18 okunma

YÖK, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Açılıyor!

ABONE OL
9 Nisan 2021 21:28
YÖK, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Açılıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YÖK tarafından gönderilen onay yazısında, Giresun Üniversitesi’nin bu konudaki teklifinin 31 Mart 2021 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelendiği; “Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi” açılmasının uygun görüldüğü belirtildi.

Giresun Üniversitesi’nin Rektörü Prof.Dr. Yılmaz Can, konuyla ilgili basına yaptığı açıklamada, söz konusu onayı takiben, Diş Hekimliği Fakültesi’ne bağlı  uygulama hastanesinin Giresunlu hayırseverlerin de katkılarıyla, Ekim ayı sonuna kadar açılması yönünde hazırlıkların hızla devam ettirildiğini; cihaz alımlarının önemli bir kısmının gerçekleştirildiğini, bu yılın bütçesinden de hastanede kullanılacak diğer cihazların teminine devam edileceğini  bildirdi.


Öte yandan, 2021-2022 eğitim öğretim yılında Diş Hekimliği Fakültesi’nin öğrenci alarak, öğretime başlamasının planlandığı, bu doğrultuda YÖK’e öğrenci alımı ile ilgili başvurunun yapıldığı, bu başvurunun da kısa süre içerisinde olumlu olarak sonuçlanmasının beklendiği yapılan açıklamada yer aldı.

Giresun Üniversitesi’nin YÖK’e yaptığı başvuruda, 2021-2022 öğretim yılı için (30) öğrenci alımının teklif edildiği öğrenildi.


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r