DOLAR 39,3022 0.32%
EURO 44,9570 0.28%
ALTIN 4.147,84-0,55
BIST 9.019,57-1,65%
BITCOIN 40938730.73866%
Giresun
10°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Yenilenen Fatih Caddesi Giresun’a Çok Yakıştı
18 okunma

Yenilenen Fatih Caddesi Giresun’a Çok Yakıştı

ABONE OL
4 Mayıs 2023 23:45
Yenilenen Fatih Caddesi Giresun’a Çok Yakıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Yapılan düzenlemeler ve aydınlatma montajı ile geceleri ışıl ışıl olan Fatih Caddesi, yenilenen haliyle Giresun’a çok yakıştı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu öncülüğünde, vatandaşların yaşamaktan mutluluk duyacağı yaşam alanları oluşturan Giresun Belediyesi şehirde prestij cadde projesi kapsamında yenilediği Fatih Caddesi şehir merkezine güzel bir hava kattı.

ŞENLİKOĞLU “BÖLGEMİZİN HAREKETLİLİĞİNE KATKI SAĞLIYOR”

Şehir merkezinde oldukça yoğun olarak kullanılan caddede yapılan düzenlemelerin vatandaşların büyük beğenisini kazandığını belirten Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Yaptığımız çalışma için mahallede yaşayan vatandaşlarımız gerek ziyaretlerimizde gerekse sosyal medya hesapları üzerinden teşekkürlerini iletiyorlar. Aydınlatma montajlarının tamamlanmasıyla birlikte geceleri bölgedeki hareketliliğin arttığını görüyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için yaptığımız bu çalışmanın şehrimize bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Çok güzel bir görünüm kazanan Fatih Caddesi’nde ilk olarak altyapı çalışmaları tamamlandı. Ardından ise kaldırım genişletme, peyzaj, dekoratif aydınlatma, otopark cepleri, beyaz begonit kaldırım ve siyah beyaz begonit yol çalışması uygulanarak proje noktalandı.

Diğer yandan, Nihatbey Caddesi, Pazar Caddesi ve Fatih Caddesi’nin ardından dördüncü prestij cadde çalışması uygulanacak olan Boztekke Caddesi’nin yapım ihalesi ise 15 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r