Vali Ünlü, 30 Mart Salı günü 12.00–15.00 saatleri arasında, tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesi İnönü Caddesi, Sabah AVM önündeki mevcut ışıksız yaya geçidinde ki beyaz şeritlerden ortadaki şeridi sembolik olarak kırmızıya boyadı.
Etkinlikle ilgili yaptığı paylaşımda “Trafikte yayalara öncelik verilmesi için kırmızıçizgimizi çektik” diyen Vali Ünlü, trafiğin akışını sekteye uğratmayacak şekilde araçları ve yayaları durdurarak yapılan etkinliğin amacını anlatarak, araç içerisinde bulunan sürücü ve yolculara; bilgilendirici broşür, maske, tişört, şapka, kırmızı düdük vb. hediyeler verdi.
Yayalar ve sürücüleri trafik kurallarına uymaya davet eden Vali Ünlü, vatandaşları; temizlik, maske kullanımı ve mesafe kuralı başta olmak üzere Koronavirüs salgını ile mücadele amacıyla alınan tedbirlere ve belirlenen kurallara uymaya davet etti.
Trafikte 🛣️🚦yayalara 🚸 öncelik verilmesi için kırmızı 🟥 çizgimizi çektik.#YayalarKırmızıÇizgimiz 🖍🚶🚶♀ pic.twitter.com/vLCAPatMDD
— Enver Ünlü (@valiunlu) March 30, 2021
EKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5619 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3567 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3399 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3319 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3198 kez okundu