Proje kapsamında, Belediye tarafından, sosyal destek kapsamında vatandaşların kullanmadıkları eşyaları evlerinden alınarak ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine veriliyor.
Vatandaşlar Belediyenin 05346692828 nolu WhatsApp ihbar hattını arayarak evlerinde ihtiyaç dışı olan beyaz eşya, her türlü mobilya, koltuk, halı, battaniye, mutfak araç gereçleri vb. eşyaları bağış yapabileceğini iletiyor. Çağrının ardından Belediye ekipleri ilgili adrese giderek eşyaları teslim alıyor ve başvuruda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıyor.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise tüm vatandaşlara çağrıda bulunarak evlerinde kullanmadıkları eşyaları üniversite öğrencilerine vermelerini istedi.
Şenlikoğlu; “Yarının önemli noktalarında yer alacağına inandığımız üniversite öğrencilerimize imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gençlere inanıyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz. Hepsine bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Öğrenciler ise bu destekten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür etti.
GİRESUN
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
9 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
29 Ocak 2026EKONOMİ
29 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6341 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4446 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4266 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4173 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4016 kez okundu