DOLAR 39,2436 0.35%
EURO 44,6220 0.03%
ALTIN 4.150,69-0,50
BIST 9.019,57-1,65%
BITCOIN 4147519-1.1565%
Giresun

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Sıbıç, Atıl Binada İncelemelerde Bulunuldu.
17 okunma

Sıbıç, Atıl Binada İncelemelerde Bulunuldu.

ABONE OL
9 Temmuz 2024 09:13
Sıbıç, Atıl Binada İncelemelerde Bulunuldu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Temmuz ayı meclis toplantısında görüşülen ve 24 yıllığına Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna (UBYO) tahsis edilmesi kararı alınan, Belediyemize ait, kapalı Pazar Yerinin üstünde bulunan ve daha önce Diş Hekimliği Fakülte binası olarak inşa edilen ve süreçte atıl kalan binada incelemelerde bulunuldu.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Bulancak Kadir Karabaş UBYO Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman binada yaptıkları incelemelerin ardından binanın eksiklerinin tamamlanarak tahsis sürecinin hızlandırılması konusunda fikir ve iş birliği yaptılar.

Belediye Başkanı Sıbıç, “Bulancak Üniversite konusunda her zaman istekli ve fedakar davranmıştır. Daha önce de Üniversite Eğitimi için iki kez bina yaptık. Bu binalardan biri şu anda Özel Harekat Tabur Komutanlığı olarak kullanılırken, Pazarsuyu’nda bulunan ikinci binamızda Yüksekokul olarak hizmet vermektedir. Şimdi bazı sebeplerden dolayı bu binamızı iade alıp yerine Kültür Merkezinde bulunan binamızı tahsis edeceğiz. Yine üzerimize düşen fedakarlıkları yerine getirerek okulumuzu hızla hayata geçireceğiz. Üniversite birimlerinin yeni ve merkezi binada konuşlanması şehir ve üniversite etkileşimini de artıracaktır. Bu proje, ilçemizin eğitim olanaklarını genişletmek adına önemli bir adım olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r