Giresun’a çok daha fazla destek ve yatırım alabilmek adına sürekli olarak bir ayağı Ankara’da bulunan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, başkentte yine önemli ziyaretler gerçekleştirdi.
Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Ankara temasları kapsamında ilk olarak Giresunlu hemşehrileri olan Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve AFAD Başkanı Okay Memiş’e ziyaret etti.
Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız’ı ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, Müdür Ayyıldız ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, Giresun’un huzur ve güvenliği yönünden durum değerlendirmesini gerçekleştirdi.

FIRTINA AFETİ SONRASI HASARLARA AFAD DESTEĞİ
Şenlikoğlu, ardından AFAD Başkanı Okay Memiş ile yaptığı görüşmede ise, yakın zamanda yaşanan fırtınadan dolayı Giresun’da önemli ölçüde hasarlar meydana geldiğini ve vatandaşların mağduriyet yaşadığını anlatarak, AFAD aracılığıyla destek talebinde bulundu. Genel Müdür Okay Memiş ise bu konuda gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN MÜJDE: PLAJLAR BÖLGESİ İKİNCİ ETAP PROJESİ YAPIM İHALESİ YENİ YILDA
Belediye Başkanı Şenlikoğlu, son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Neşe Çıldık’ı ziyaret etti. Şenlikoğlu bu görüşmede, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Belediye tarafından işbirliği içerisinde yapılacak olan Plajlar Bölgesi 2. Etap projesinin yapım ihalesinin 2024 yılı başlarında yapılacağının müjdesini verdi.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU: “TÜM MESAİMİZ GİRESUN’UMUZ İÇİN”
Başkan Şenlikoğlu, Giresun’a değer katmaya devam ettiklerini belirterek, “Tüm mesaimizi Giresun’umuz için harcıyoruz. Ankara’da şehrimiz için yoğun görüşmeler gerçekleştirdik. Giresun’umuzun her alanda çıtasını daha da yükseltecek önemli adımlar atıyor, hem kendi imkânlarımızla hem de aldığımız önemli kamu yatırımı destekleriyle şehrimize değer katıyoruz. Şehrimize olan ilgi ve destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sn. Ayyıldız’a, Sn. Memiş’e ve Sn. Çıldık’a Giresunlu hemşerilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
Diğer yandan Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, AFAD Başkanı Memiş ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Çıldık, Başkan Şenlikoğlu’nun ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduklarını belirterek, Giresunlu vatandaşlara selamlarını iletti.
EKONOMİ
6 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Fuat Köse Erbakan’ı Çiçekle Karşıladı
1564 kez okundu
2
Akburak: Fındık alım fiyatı üreticinin beklentisini karşılamıyor
1393 kez okundu
3
Anahtar Partisi Genel Başkanı Ağıralioğlu Ziyareti
1338 kez okundu
4
Mücahit Şerbetçi, İlçe Başkanlığına Kongrede Seçildi
1270 kez okundu
5
Fındık üreticisinin hakkı gasp edilemez
1267 kez okundu