Belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Şenlikoğlu, Bakan Karaismailoğlu ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.
Şenlikoğlu, görüşmede trafik akışını rahatlatmak için sahil karayoluna yapılması planlanan dal-çık projesi ile Aksu çöp sahasına yapılması planlanan 42. ve 47. Alay Parkının tahkimat projesinin hızlandırılmasının kendilerini memnun edeceğini anlattı. Bakan Karaismailoğlu ise her iki projeyi yakından takip ettiğini bildirdi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: ‘’Dal-çık projemiz ve çöp sahası tahkimat projemiz başta olmak üzere Giresun’un ileriye dönük tüm ulaşım sorunlarını ve çözüm taleplerimizi Sayın Bakanımıza bir kez daha aktardık. İlgi ve alakalarından dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ediyorum. Tüm enerjimizi Giresun’umuz için harcayıp projelerimizi planladığımız programlara göre gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.
GİRESUN
21 saat önceGÜNDEM
21 saat önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
30 gün önceEKONOMİ
30 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6331 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4437 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4256 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4162 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4006 kez okundu