Etkili olan sağanak yağış sonucu Duroğlu’nda meydana gelen sel ve heyelanda kaybolan Rıdvan Coşar için Duroğlu Beldesi Çağlayan Mahallesi Camii’nde, 7 Temmuz Cuma günü, Cuma namazına müteakip kılınan gıyabi cenaze namazına katılan Vali Ünlü, kayıp Coşar’ın yakınları ile bir süre sohbet ederek tekrar sabır diledi.

Çağlayan Mahallesi’nde Rıdvan Coşar’ın içinde bulunduğu kulübenin heyelan altında kaldığı ihbarının ardından 23 Haziran’da başlatılan arama çalışmalarını ilk günden itibaren yakından takip eden Vali Ünlü, sahada ekiplerin bulunduğunu ve arama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Vali Ünlü, gıyabi cenaze namazı sonrası yapmış olduğu paylaşımda “23.06.2023 tarihinde ilimizde meydana gelen aşırı yağışlar neticesinde oluşan afette kaybolan vatandaşımız Rıdvan Uçar için cuma namazını müteakip gıyâbi cenaze namazını eda ettik. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.” sözlerine yer verdi.
GİRESUN
20 saat önceGÜNDEM
20 saat önceGİRESUN
7 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
30 gün önceEKONOMİ
30 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6330 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4436 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4255 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4161 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4005 kez okundu