Koronavirüs (Covid-19) aşısı için çalışan ve 23 Nisan’a aşı çalışmalarındaki ilerleme için gün veren Prof. Dr. Ercüment Ovalı, koronavirüs ilacı konusunda çalışmak için yeni bir ekibin laboratuvara gireceğini duyurdu.
Koronavirüs (Covid-19) aşısı üretmek için ekibiyle birlikte çalışmalar yürüten Prof. Dr. Ercüment Ovalı, ekibiyle birlikte laboratuvarda kendini karantinaya almıştı. 3 ekip halinde çalışan Ovalı, yeni sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bir müjde daha verdi. Ovalı, dördüncü bir ekip kurduğunu ve o ekibin de koronavirüs için ilaç çalışması yapacağını duyurdu.
Ovalı yaptığı paylaşım şöyle; ”Günler , geceler boyu çalıştılar ve daha da çalışacaklar. Ülkemiz icin 3 gruba bölündük. Yarın dördüncü grup oluşuyor ve bu sefer bir ilaç üzerindeyiz. Gururla poz veren bu Türk çocuklarina inanıyorum. Bağışık plazma, kök hücre, Aşı ve virus spesifik T hucre grubu.” dedi.

GİRESUN
23 saat önceGÜNDEM
23 saat önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6333 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4439 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4258 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4164 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4008 kez okundu