Öğretmenlerimiz Hollanda’da İşbaşı Gözlemde
13 okunma

Öğretmenlerimiz Hollanda’da İşbaşı Gözlemde

ABONE OL
11 Kasım 2022 22:46
Öğretmenlerimiz Hollanda’da İşbaşı Gözlemde
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Bu kapsamda, 28 Ekim – 03 Kasım 2022 tarihleri arasında Hollanda’nın Amsterdam şehrine 12 öğretmenden oluşan proje ekibimiz tarafından hareketlilik gerçekleştirildi.

Projenin “Öğretmenlerin; gelişen, geliştiren, yeni öğretim yöntem ve tekniklerini bilen, teknolojik yeniliklere ayak uydurabilen ve bunları sınıfta kullanabilen öğretmenler olmalarına destek olmak” amacına yönelik hareketliliğe katılan öğretmenlerimiz, 5 günlük işbaşı gözlem faaliyetine katıldı. İşbaşı gözlem faaliyeti sayesinde, öğretmenlerimiz Avrupa’daki eğitim kurumlarında bu konu üzerine yapılan çalışmaları yakından izleme şansı buldular.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu işbaşı gözlem faaliyetine dair değerlendirmesinde; ”2023 hedefleri arasında olan 21. yüzyıl becerilerinde de yer alan teknolojiyi bilinçli ve faydalı bir şekilde kullanabilme konusunda gelecek nesli bilgilendirmek için öncelikle öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini geliştirmeleri önemlidir. Erasmus + faaliyetleriyle ilimizde görev yapan öğretmenlerimizin, başka ülkelerdeki eğitim öğretim uygulamalarını yerinde gözlemleyerek kişisel ve mesleki becerilerini geliştirmeye yönelik yeni adımlar atmaları, edindikleri bilgi ve deneyimleri meslektaşları ve öğrencileriyle paylaşmaları, projenin hedefine ulaşması açısından büyük önem arz etmektedir. Akreditasyon sürecinde proje hareketliliklerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen AR-GE birimimiz başta olmak üzere çalışmalara katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r