DOLAR 39,2460 0.35%
EURO 44,5848 -0.03%
ALTIN 4.151,57-0,48
BIST 9.019,57-1,65%
BITCOIN 4142913-1.08889%
Giresun

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Necmi Sıbıc; Failler Cezasını Çekecek
13 okunma

Necmi Sıbıc; Failler Cezasını Çekecek

ABONE OL
21 Şubat 2025 08:37
Necmi Sıbıc; Failler Cezasını Çekecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Sıbıç; İLÇE BİNAMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM ATAMIZA UZANAN ELLER KIRILSIN!  28 Mayıs’ta yapılan 13. Cumhurbaşkanlığı seçimi asla adil şartlarda yapılmadı. Cumhur İttifakı devletin bütün olanaklarını kullandığı gibi, iftira kampanyaları da yaptı, baskı kurdu ve korku iklimi yarattı. Buna rağmen yüzde 52 ile yoluna devam kararı aldı. Hayırlı olsun!.

Depremde kaybettiğimiz 50 bini aşkın vatandaşımızın acısını hiçe sayarak da, aç sefil perişan bıraktıkları halkı da unutarak alanlarda coşup eğlendiler. Dağ gibi sorunlar ortada iken neyin zaferini kutladılar ise; mermiler havada uçuştu, müzik sesleri yeri göğü inletti.
CAM ÇERÇEVE İNDİRİP, ATAMIZIN POSTERİNİ YIRTTILAR!
Dün gece Bulancak ilçe binamız da saldırıya uğradı. Taşla sopayla saldıranlar cam çerçeve indirdiler ve bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini taşladılar, yırttılar.
Atamıza saldıranlar bilsinler ki; biz Atatürk’ün askerleri olarak bu ucuz kahramanlıklara geçit vermeyiz. Biz yedi düvele kafa tutmuş kahramanların evlatlarıyız. Atamızı da, ülkemizi de sevenleriz.
FAİLLER CEZASINI ÇEKECEK
Bu alçaklığı yapanları da, bu gerici zihniyeti alkışlayanları da kınıyor, faillerin bir an önce bulunup yargılanması için gerekli işlemleri başlattığımızın bilinmesini istiyorum.
Ve diyorum ki; Atamıza uzanan eller kırılsın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r