İlki Bu Yıl Perşembe İlçesinde Gerçekleşen Vona Chopper Fest 2025 Kapsamında Ordu’ya Gelen 300 Kişilik Motor Grubu Ordu Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe Belediyesi ve Perşembe Kent Konseyi tarafından 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında düzenlenen “Vona Chopper Fest 2025” motosiklet tutkunlarını bir araya getirdi.

İlki bu yıl Perşembe ilçesinde gerçekleşen festival kapsamında Ordu’ya gelen 300 kişilik motor grubu Ordu Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.

Motosiklet tutkunlarını karşılayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, insanın içindeki enerjiyi bu tarz aktivitelerle atmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, motor tutkunlarını Ordu’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
EKONOMİ
6 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5621 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3569 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3401 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3321 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3200 kez okundu