Mağdur İnsanlarımızın Yanında Olacağız
17 okunma

Mağdur İnsanlarımızın Yanında Olacağız

ABONE OL
1 Mart 2023 08:20
Mağdur İnsanlarımızın Yanında Olacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Meclis resmi gündem maddelerinin ardından Kahramanmaraş merkezli iki depremin yaralarının sarılması adına Odanın çalışmaları üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Depremin yaşandığı ilk gündem itibaren Giresun Valiliği öncülüğünde oluşturulan Deprem Koordinasyon Merkezi içinde yer alan Odamız, iş dünyasının yoğun destekleri sonucu birçok yardım malzemesi ve ekipmanın bölgeye ulaşmasına vesile olmuştur.


Şuan yardım çalışmaları devam etmekle birlikte, ülkemizin dört bir köşesine deprem mağduru aileler gelmeye başlamıştır, bu illerden biri de Giresun’dur, önümüzdeki günlerde on binleri bulması muhtemel olmakla birlikte mağdur ailelere desteklerimiz artarak devam edecektir. Bu kapsamda Giresun Valiliği Deprem Koordinasyon Merkezince yürütülmekte olan süreç, misafir ailelerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi bizlerin vicdani yükümlülükleri altındadır, dolayısıyla iş dünyamızın gıdadan giyim eşyasına, hijyen malzemelerinden ev mobilyası ve beyaz eşyaya kadar bir çok talebini el birliği ile karşılayacağımıza inanıyorum. Biz büyük bir aileyiz ve geçmişte olduğu gibi bugün de mağdur insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r