Açılış töreni; Sayın Valimiz Enver Ünlü’nün Eşi Sema Ünlü Hanımefendi, Jandarma Bölge Komutanı Tümg. Selçuk Yıldırım’ın Eşi Sıdıka Yıldırım, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Özgür Özer’in Eşi Elif Özer Hanımefendi, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Kültür Dostu Okul” projesi kapsamında Fındıkyurdu Anaokulu bünyesinde sınıf dışı öğrenme mekânları oluşturulmuş olup, düzenlenen törende; yakın zaman kaybettiğimiz okulumuz öğretmeni Berrin Çayan Tekoğlu’nun isminin verildiği Masal Evi ile Kış Bahçesi ve Oyuncak Müzesi’nin açılışları yapıldı.

Proje kapsamında hazırlanan alanlarda; geçmişten günümüze kültür aktarımı sağlamanın yanı sıra eğitim-öğretim sürecini de daha aktif bir hale getirmek hedeflendi. Ayrıca Fındıkyurdu Anaokulunda uygulanan bu proje alanları, ilimizdeki tüm okulların kullanabilmeleri açısından da uygun şekilde planlanmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu, “Kültür Dostu Okul Projesi” ile ilgili değerlendirmesinde; DOKAP’ın proje desteklerinin Bölgemiz ve Giresun için önemli fırsatlar sunduğunu belirterek, desteklenen ve bugün açılışı gerçekleşen projenin her alanda okulumuzun, ilimizin gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağladığını ifade etti.
EKONOMİ
Az önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5617 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3565 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3396 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3317 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3196 kez okundu