Giresun ve ilçelerinde dün (01.02.2023) akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısından sonra etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri çalışmalarına aralıksız devam etti.
Giresun İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı 12 Greyder, 6 Yükleyici, 12 Kanal Kazıcı ve 4 Kar Bıçaklı araçtan oluşan toplam 34 iş makinası; Giresun Merkeze bağlı 10, Alucra ilçesine bağlı 5, Doğankent ilçesine bağlı 5, Görele ilçesine bağlı 1, Keşap ilçesine bağlı 2 ve Yağlıdere ilçesine bağlı 9 köy olmak üzere toplam 32 köyde, 823 km kapalı köy yolunu ulaşıma açmak için karla mücadele çalışmalarına başladı.
Giresun il genelinde 548 köyden 499 köy yolu İl Özel İdaresine, 49 köy yolu ise Karayollarına bağlı olup, İl Özel İdaresine bağlı 499 köy yolunun ulaşıma açık tutulması için 69 ekipten 63 ekip faal olarak çalışmalarına devam edip kapanan yolları ulaşıma açık tutmaktadır.
EKONOMİ
Az önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5617 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3565 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3396 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3317 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3196 kez okundu