Fındık tarımı yapılan iller ile Karadeniz illerinin CHP İl Başkanları ve CHP bölge milletvekilleri fındık üreticisine destek vermek amacıyla Giresun’da bir araya geldi.
Tarihi Fındık Pazarı mevkiindeki CHP il binası ve fındık heykeli önünde yapılan fındık mitingine Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’de katılarak fındık üreticisine destek verdi.

Fındık mitinginde ortak bildiriyi CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek okudu ve taban fiyatın en az 160 lira olarak açıklanması gerektiğini bildirdi.

Daha sonra ise TBMM Katip Üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ile CHP Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem’de üreticiyi destekleyici ve iktidarı uyarıcı birer konuşma yaptılar.

Fındık mitingine katılan CHP heyeti ise şu isimlerden oluştu:
CHP MYK Üyesi ve Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, TBMM Katip Üyesi ve Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel, Samsun Milletvekili Murat Çan, Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya, Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya, Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Gümüşhane İl Başkanı Özgür Deniz Demir, Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel.
GİRESUN
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6339 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4444 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4264 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4171 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4014 kez okundu