Kimsesiz vatandaş sıcak bir yuvaya kavuştu!
13 okunma

Kimsesiz vatandaş sıcak bir yuvaya kavuştu!

ABONE OL
23 Şubat 2025 11:25
Kimsesiz vatandaş sıcak bir yuvaya kavuştu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Barınma ihtiyacı olan vatandaşların tespiti noktasında çalışma gerçekleştirdikleri ile ilgili Başkan Güler sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunmuştu. Aradan geçen süre içerisinde tespiti yapılan ve kendi halinde zor şartlarda hayatını sürdüren kimsesiz vatandaş, Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla gerekli sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra huzurevine yerleştirildi.

“YAŞAMINI DAHA İYİ BİR ORTAMDA SÜRDÜRECEK”

Yaşlı ve kimsesiz vatandaşın huzurevine yerleştirildiğini söyleyen Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Vatandaşımız artık yaşamını daha iyi bir ortamda sürdürecek” dedi.

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncesinde bize verdiği talimat doğrultusunda ekiplerimiz evi olmayan kimsesiz vatandaşlarımızı tespit etmeye başlamıştı. Yapılan incelemeler sonrası Perşembe ilçesi Efirli Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşındaki kimsesiz vatandaşımız zor şartlarda harabe bir evde yaşamını sürdürdüğünü gördük. Bunun üzerine kayıtsız kalmayarak onun daha iyi imkanlarda yaşamını sürdürmesi için gerekli sağlık kontrollerinden sonra huzurevine yerleştirdik. Vatandaşımız artık yaşamını daha iyi bir ortamda sürdürecek.”


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r