AÇIK
SABAHA KALAN SÜRE
AFAD tarafından yapılan açıklamada, “İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 15.57’de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi” denildi.
AFAD tarafından yapılan açıklamada, İzmir’i vuran depremde şu ana kadar 922 artçı sarsıntı meydana geldiği ve Vatandaşlarımızın #İzmir‘deki hasarlı yapılara, kesinlikle girmemesi gerektiğini, önemle hatırlatıyoruz. ifadelerine yer verilirken. Yapılan açıklamada, İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 15.57’de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği de belirtildi.
#DEPREM: İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 15.57'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
— AFAD (@AFADBaskanlik) November 1, 2020
ÖNEMLİ! ⚠️
Vatandaşlarımızın #İzmir'deki hasarlı yapılara, kesinlikle girmemesi gerektiğini, önemle hatırlatıyoruz. pic.twitter.com/JvVgQTujX7
— AFAD (@AFADBaskanlik) November 1, 2020
GÜNDEM
4 gün önceEKONOMİ
4 gün önceGÜNDEM
9 gün önceGÜNDEM
9 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
11 gün önceGÜNDEM
12 gün önce