Mayıs ayının gelmesiyle yaz beklenirken Karadeniz’i bir türlü soğuk hava terk etmiyor. Dün akşam (22 Mayıs 2020) saatlerinde başlayan kar yağışı sonucu Giresun’un Kümbet, Bektaş ve Paşakonağı yaylalarına kar yağdı.
Yaz geldi diyerek sobalarını temizleyip kaldıranlar vatandaşlar pişman oldu. Sobalar arandı yeniden kuruldu.
Giresun’un iç kesimde bulunan ilçeler ile yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oluyor. iç kesimlerinde bulunan Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Kar yağışı nedeniyle Giresun’un yüksek kesimlerde ise, kar kalınlıkları bazı bölgelerde 25, bazı bölgelerde ise 35 santimetreyi geçti.
Yoğun kar yağışı Giresun’un iç kesimde bulunan ilçeler ile Gümüşhane, Sivas ve Erzincan’la olan karayolu bağlantısını sağlayan Dereli-Şebinkarahisar karayolu üzerindeki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi’nde trafiği olumsuz yönde etkiliyor. Bölgede yer yer kar kalınlığının bir metreye ulaştığı öğrenilirken, bölgede zincirsiz araçların geçişlerine izin verilmediği bildirildi.
GİRESUN
19 saat önceGÜNDEM
19 saat önceGİRESUN
7 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
30 gün önceEKONOMİ
30 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6330 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4436 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4255 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4161 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4005 kez okundu