Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda 56 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; KOM Şube Müdürlüğünce, kaçakçılık faaliyetlerini önlemek ve men etmek amacı ile yapılan çalışmalarımız neticesinde; 12 Şubat 2020 günü saat: 22:00 sıralarında Rize İli Çayeli İlçesinden İstanbul iline seyir halinde olan bir otobüs, Giresun Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünde durduruldu. Otobüsün bagajında yapılan aramada 2 adet koli içerisinde 56 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ile şarjör ele geçirildi.

Bu kapsamda yapılan çalışmaların devamında E.U. isimli şahıs yakalanarak 14 Şubat Cuma günü Giresun Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmiş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Olayla ilgili bir kişi hakkında da yakalama emri çıkartılmıştır.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; toplumun sağlığını, huzurunu ve düzenini tehdit eden şahıslara karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
EKONOMİ
5 gün önceEKONOMİ
24 gün önceEKONOMİ
24 gün önceGÜNDEM
24 gün önceEKONOMİ
27 gün önceGÜNDEM
27 gün önceSİYASET
30 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6236 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4161 kez okundu
3
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4105 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4056 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3907 kez okundu