Meteorolojik verilere tüm yurtta etkili olması beklenen kar yağışı, Giresun ve Ordu’nun yüksek kesimlerinde etkili oluyor.
Meteorolojiden yapılan uyarılarda, neredeyse tüm Türkiye’de etkili olacak olan kar yağışı, Giresun ve Ordu’nun yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı. Yüksekte bulunan yerleşim birimleriyle yaylalarda etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı düşerken araziler beyaza büründü. Etkili olan kar yağışı, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Ayrıca Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre yeniden kar beklendiği duyuruldu. Meteorolojiden yapılan açıklama şöyle; ”Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz bölge genelinde görülecek olan kar yağışlarının zamanla etkisini artırarak Pazartesi (15.02.2021) gece saatlerine kadar yoğun kar yağışı (20-50 cm) şeklinde olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar, kıyı kesimlerde kuvvetli rüzgar ile yer yer tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”
EKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5619 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3567 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3399 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3319 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3198 kez okundu