Giresun Valisi Sn. Mehmet Fatih Serdengeçti’ni n talimatıyla çalışma başlatan Giresun İl Özel İdaresi alternatif yol arayışına gitti. Yapılan çalışmalarla beraber en alternatif yol olarak 11.9 Km’lik Bayrambey-Ericek bağlantı yolunda karar kılındı ve çalışmalar başlatıldı. Belirlenen güzergahın 4,00 km.’lik kısmı beton yol arta kalan kısımları ham yol ve stabilize yol vasfında.
Güzergahta 7,90 km.’lik kısımda greyder ve loader ile temizliği, 4 farklı noktada 200 m.’lik kısımda genişleme çalışması, 5 farklı noktada 1000 mm koruge boru ile su geçişi sağlanması, yaklaşık 400 m³ (50 kamyon) alt temel malzemesi ile stabilize çalışması, 2 farklı noktada 120 ton sıcak asfalt kaplama çalışmaları yapılacak.
Bayrambey-Ericek yolunda başlatılan çalışmalarda yol temizliği, yol silinmesi, kanal temizliği ve stabilize çalışmalarının bir kısmı bitirildi. Çalışmalar kapsamında ekskavatör yardımıyla genişleme ve su tahliyesi yapılacak. Kısmi stabilize ve asfalt imalatlarının tamamlanmasıyla da yol güzergahında çalışmalar bitirilip en kısa sürede hizmete girmesi planlanıyor.
EKONOMİ
5 gün önceEKONOMİ
24 gün önceEKONOMİ
24 gün önceGÜNDEM
24 gün önceEKONOMİ
27 gün önceGÜNDEM
27 gün önceSİYASET
30 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6238 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4163 kez okundu
3
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4120 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4058 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3909 kez okundu