Giresun Belediyesi Ücretsiz Psikolog Hizmeti Vermeye Başladı
28 okunma

Giresun Belediyesi Ücretsiz Psikolog Hizmeti Vermeye Başladı

ABONE OL
17 Ocak 2025 08:26
Giresun Belediyesi Ücretsiz Psikolog Hizmeti Vermeye Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Giresun Belediyesi, vatandaşlarının ruh sağlığını önemseyerek, ücretsiz psikolog hizmeti sunuyor.

Bu kapsamda, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı uzman psikolog tarafından, yaşadıkları zorluklarla başa çıkmakta güçlük çeken her yaş grubundan vatandaşlara ücretsiz psikolog hizmeti veriliyor.

Çocuklar için okul uyum sorunları, sınav kaygıları, yetişkinler için ise ruh sağlığı ve aile içi uyum sorunları gibi konularda psikolog hizmeti sunuluyor.

Hizmetten faydalanmak isteyenlerin belediyenin ilgili birimine başvuru yapmalarının yeterli olduğu bildirildi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, stres, depresyon gibi ruhsal sorunlarla mücadele eden bireylere yönelik başlattıkları bu hizmetin, toplum sağlığını korumayı hedeflediğini belirtti.

Yapılan açıklamada, hizmetin ücretsiz olarak verildiğinin altı çizilerek: “Vatandaşlarımızın ruhsal sağlığını korumak ve iyileştirmek için bu hizmeti sunuyoruz. Belediye olarak bu konuda gereken desteği sağlamaktan dolayı mutluyuz. Bu tip projelerimizi daha da geliştirerek vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” denildi.


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r