Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu 70 kadrolu işçinin maaşına ilave ücret eklenmesi konusunda olumlu görüş bildirerek kadrolu işçi maaşlarına %40 oranında zam yaptı.
Giresun Belediyesi Kale Sosyal Tesisleri’nde yoğun katılım ile gerçekleşen imza töreni sonrası işçiler büyük bir mutluluk yaşarken %40 ilave zamdan dolayı Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuyla ilişkin olarak yaptığı açıklamada: “İçerisinde bulunduğumuz şartları göz önünde bulundurarak işçi kardeşlerimizin çalışma koşullarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrimiz için birlikte mesai yaptığımız 70 kadrolu işçi çalışma arkadaşımızın mevcut maaşlarına ilave ücret eklenmesine ilişkin anlaşmamızı tamamladık. Kıymetli çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
EKONOMİ
7 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5621 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3569 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3401 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3321 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3200 kez okundu