Giresun Aksu Festivali, Türk Halk Müziği Konseriyle Başladı.
253 okunma

Giresun Aksu Festivali, Türk Halk Müziği Konseriyle Başladı.

ABONE OL
20 Mayıs 2025 07:37
Giresun Aksu Festivali, Türk Halk Müziği Konseriyle Başladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Bu yıl 48.si organize edilen Uluslararası Giresun Aksu Festivali, 18 Mayıs akşamı gerçekleşen Can Akengin Bilgi Yurdu Derneği Türk Halk Müziği konseriyle başladı.

Festivalin açılış etkinliği, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nin en güzel örneklerini sunarak izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Sanatseverler, konser boyunca coşkulu bir atmosferde müzik dolu gece yaşayarak doyasıya eğlendi.

Kapu Mahallesi’nde bulunan Tarihi Millet Bahçesi’nde gerçekleşen konserde sahne ekibinin birbirinden güzel eserlerine zaman zaman izleyicilerde eşlik etti.

Yoğun bir katılımın yaşandığı konseri takip eden Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, konserden büyük bir keyif aldığını belirterek: “Sanatçılarımızın üstün performansı geceye renk kattı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Köse, 3 bin yıllık Uluslararası Giresun Aksu Festivali programının dolu dolu olduğunu da vurgulayarak, tüm vatandaşları festivalin programlarına katılmaya davet etti.


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r