Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla birlikte, Şubat ayı maaşlarından itibaren ücretlerde iyileştirmeye gidilirken, maaşlara geçmiş dönemden kalan ikramiye ödemeleri de yansıtıldı.
Her zaman çalışanının yanında olan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Giresun Belediyesi çatısı altında işçisiyle, memuruyla halkımıza hizmet etme noktasında hep birlikte çalışıyor ve üretiyoruz. Pandemiden dolayı sosyal ekonomik açıdan zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde Giresun Belediyesi olarak tek amacımız halkımızın bu süreçten en az etkilenmesini sağlamaktır.

Bunun için tüm çalışanlarımız ile birlikte her zamankinden çok daha fazla çalışmaya ve çok daha fazla hizmet üretmeye mecburuz. İsteğimiz Belediyenin en temel taşı olan ve kar-kış gece-gündüz sokakta çalışan kardeşlerimizin ekonomik olarak mağduriyet yaşamamasıdır. İstiyoruz ki hem hizmet kalitesini yükseltelim, hem de çalışanların emeklerinin karşılığını verelim. Birçok Belediye ekonomik sıkıntıdan dolayı çalışanlarının maaşlarını ödeyemezken Giresun Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk aydan itibaren maaş ödemelerini hiç aksatmamış ve çalışanının yanında olmuş, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı doğrultusunda işçinin alın teri kurumadan kendisine teslim etmiştir ve aynı şekilde teslim etmeye devam edecektir. İşçi kardeşlerimize hayırlı olsun.” dedi.
EKONOMİ
8 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5622 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3570 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3402 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3322 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3201 kez okundu