Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcıları Özer Pazarlı ve Mehmet Ali Akten’in de yer aldığı ziyarette iki başkan şehirlerarası iş birliği ile belediyecilik ve güncel konularda fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Köse görüşmede, Giresun Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Mansur Yavaş’a bilgi aktararak, projeler ve belediyecilik alanında iş birliği imkanlarını anlattı.
Köse, Yavaş’a samimi ve sıcak karşılaması için teşekkür ederek: “Ülkemizin en başarılı belediye başkanları arasında kendisini kabul ettiren başkanımızın tecrübelerinden ve fikirlerinden her zaman faydalanacağız. Kapısını sürekli çalacağız” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, Giresun’a ve Fuat Köse’ye karşı özel bir ilgilerinin bulunduğunu dile getirerek, en kısa zamanda Giresun’u ziyaret etmek istediğini söyledi. Yavaş, Köse’nin nazik ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu da belirterek, Başkan Köse’yi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.
GİRESUN
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026
1
CHP İl Başkanı Şenyürek’ten TÜİK’e Sert Tepki…
3612 kez okundu
2
Giresunlu Artık Masal Dinlemek İstemiyor!
2316 kez okundu
3
Fuat Köse Erbakan’ı Çiçekle Karşıladı
1611 kez okundu
4
Akburak: Fındık alım fiyatı üreticinin beklentisini karşılamıyor
1470 kez okundu
5
Anahtar Partisi Genel Başkanı Ağıralioğlu Ziyareti
1406 kez okundu