Bu kapsamda, Aksu ve Çıtlakkale semt sahalarının ardından Erikliman Mahallesi’ndeki semt sahasının yapımına da başlandı.
Semt sahalarıyla birlikte mahallelerin çehresi değişirken, sosyal açıdan da mahalle sakinleri için yeni bir yaşam alanı oluşturuluyor ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması hedefleniyor.
Sporu Giresun geneline yaymak, herkesin yaşadığı yerde spor yapmasını ve daha sağlıklı yaşamasını temin etmek için mahalle semt sahalarını önemsediklerini vurgulayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Bu tür çalışmalarla birlikte şehrimiz nefes almakla beraber mahalle sakinleri için uygun dinlenme ve buluşma ortamları oluşturuluyor.
Yapmış olduğumuz semt sahalarını hemşehrilerimize hem armağan hem de emanet ediyoruz. Çalışmalarımızı kısa süre içinde tamamlayıp semt sahalarını halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Şehrin dört bir yanında söz verdiğimiz semt sahalarını hayata geçiriyoruz. 🏟️
Aksu ve Çıtlakkale Mahallelerimizin ardından Erikliman Mahallemizde de semt sahası yapımına başladık. Kısa zamanda hizmete sokacağımız bu tesisler, gençlerimize ve çocuklarımıza şimdiden hayırlı olsun. pic.twitter.com/mGFbq9ZO9y
— Aytekin Şenlikoğlu (@avsenlikoglu) May 4, 2021
BULANCAK
4 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceGİRESUN
7 gün önceGİRESUN
7 gün önceEKONOMİ
8 gün önceBULANCAK
11 gün önce