Enver Ünlü, Giresun’da görevine başlamak üzere Iğdır’a veda etti
13 okunma

Enver Ünlü, Giresun’da görevine başlamak üzere Iğdır’a veda etti

ABONE OL
19 Haziran 2020 09:11
Enver Ünlü, Giresun’da görevine başlamak üzere Iğdır’a veda etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Iğdır Valisi iken Giresun Valiliği görevine atanan Sayın Valimiz Enver Ünlü, İlimizdeki görevine başlamak üzere Iğdır’a veda etti.

Resmi Gazete’nin 9 Haziran 2020 tarih ve 31151 sayılı nüshasında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı’nın 2020/274 sayılı Atama Kararı ekindeki liste ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 6 ncı maddeleri gereğince Giresun Valisi olarak atanan Vali Ünlü, 18 Haziran Perşembe günü Iğdır Valiliği önünde düzenlenen törenle; kurum amirleri ve çalışanları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş tarafından Giresun’a uğurlandı.

Vali Ünlü, şahsi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım da “Aziz Iğdırlılara arz-ı veda…” diyerek ayrıldığı Iğdır’dan aynı gün akşam saatlerinde Giresun’a gelerek göreve başlayacak.

 

 


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r