Duroğlu’nda 6 Şubat 2020 Tarihinde meydana gelen heyelanın ardından Belediye Başkanı Halil Çetin’in girişimleri sonucu mevcut bölgede heyelan riski ortadan kaldırılmıştı.
Duroğlu Belediye Başkanı Halil ÇETİN heyelanlı bölgede ki riski ortadan kaldırmanın ardından mevcut bölgeye Türk Bayrağı dikmek için kolları sıvamıştı. Kısa süreli çalışmanın ardından bugün yapılan törenle Türk bayrağı göndere çekildi. Belde halkının katılımları ile gerçekleşen törende, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte Belediye Başkanımız Halil ÇETİN ve Merkez Karakol Komutanımız Jandarma Kıdemli Başçavuş Metin ÇETİNTAŞ eşliğinde Türk Bayrağı göndere çekildi.
Başkan Halil ÇETİN açıklamasında; “Burada bugünü yaşamanın mutluluğu içindeyim. Yüce Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Türk bayrağının bugün burada dalgalanmasına yardımcı olabildiysek ne mutlu bize… Rabbim sonsuza kadar Türk bayrağının dalgalanmasını nasip etsin. Programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

GİRESUN
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6335 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4441 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4260 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4167 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4010 kez okundu