DOLAR 40,8530 0,59%
EURO 47,8205 0,65%
ALTIN 4.405,530,14
BIST 10.949,95-0,04%
BITCOIN 50212942.54256%
Giresun
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Deniz Koç Teşkilat Başkanı Olarak Atandı
186 okunma

Deniz Koç Teşkilat Başkanı Olarak Atandı

ABONE OL
20 Temmuz 2025 08:27
Deniz Koç Teşkilat Başkanı Olarak Atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Anahtar Parti Giresun İl Başkanlığı’nda yeni bir görevlendirme gerçekleşti. Uzun süredir İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu olarak aktif saha çalışmalarıyla dikkat çeken Deniz Koç, İl Başkanı Berat Akkaya’nın tensipleriyle Teşkilat Başkanlığı görevine atandı.

Toplumla kurduğu güçlü iletişim, sahadaki yapıcı duruşu, kapsayıcı yaklaşımı ve çözüm odaklı tutumuyla tanınan Deniz Koç; yeni göreviyle birlikte Anahtar Parti’nin Giresun’daki teşkilat yapılanmasında daha derinlikli ve güçlü bir süreci başlatmayı hedefliyor.

Göreve gelmesinin ardından yaptığı açıklamada Deniz Koç şu ifadelere yer verdi:

“Anahtar Parti’nin temiz ve dürüst siyaset anlayışını, adalet ve şeffaflık ilkeleriyle birleştirerek, teşkilatımızı daha dinamik, daha bütünleşik ve daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için yola çıkıyoruz. Ayrıştıran değil birleştiren, dışlayan değil kapsayan, kıran değil onaran bir anlayışla; partimizin Giresun’daki teşkilat gücünü sahada hissettireceğiz. Bu kutlu görev şahsım için büyük bir sorumluluk olduğu kadar, halkımıza hizmet yolunda da onurlu bir adımdır.”

Anahtar Parti Giresun İl Başkanı Berat Akkaya ise yapılan atamaya ilişkin olarak:

“Gönüllere dokunan, halkla temas kurabilen, sahayı tanıyan ve partimizin ilkelerini içselleştirmiş bir arkadaşımız olan Deniz Koç’un Teşkilat Başkanlığı görevine getirilmesiyle birlikte, örgütlü yapımızın daha da güçleneceğine inanıyoruz. Kendisinin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine dair güvenimiz tamdır.” dedi.

Deniz Koç, sadece parti tabanına değil, farklı toplumsal kesimlere de ulaşan yapıcı yaklaşımıyla biliniyor. Giresun’da daha güçlü, daha kapsayıcı bir teşkilatlanma hedefiyle yola çıkan Koç’un liderliğinde Anahtar Parti’nin ildeki saha faaliyetlerinin daha aktif, organize ve halkla iç içe bir düzeye taşınması bekleniyor.

Yeni görevin Giresun’a, Anahtar Parti ailesine ve tüm vatandaşlara hayırlı olması temennisiyle…


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.





HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r