Giresun’da 28 Ekim Cuma günü saat 11.30’da Şehitlik Anıtı ziyaretiyle başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Çelenk Sunma Töreni ve sergi açılışları dâhil gün boyu çeşitli etkinliklerle devam etti.
Kutlamalara, 29 Ekim Cuma günü de devam edildi. Giresun Valiliğinde 29 Ekim Cumartesi günü sabah saat 09.30’da tebriklerin kabulü ile başlayan kutlamalar, saat 10.00’da Valilik önündeki törenlerle devam etti.

Aynı gün akşam saat 18.30’da Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi önünden başlayan “Fener Alayı ve Cumhuriyet Yürüyüşü” Vali Enver Ünlü, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ve coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ellerinde Türk Bayraklarıyla yürüyüşe katılan kalabalık, Gazi Caddesi üzerinden Atatürk Meydanı’na inerken yürüyüşe katılan Vali Ünlü ve İl protokolü, yürüyüş boyunca cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlar ile balkonlarından alkışlarıyla yürüyüş kortejini takip eden vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı.

EKONOMİ
Az önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5616 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3564 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3395 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3316 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3195 kez okundu