Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Rektör Can mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı 19 Mayıs 1919, milletimizin bağımsızlık azmini simgeleyen tarihi bir dönüm noktasıdır. Atatürk’ün bu anlamlı günü Türk gençliğine armağan etmesi, gençlerimize duyduğu güvenin ve verdiği önemin en güzel göstergesidir.
Bugünün gençleri, yarının liderleri olarak ülkemizi bilimde, teknolojide, sanatta ve sporda daha ileriye taşıyacak en büyük gücümüzdür. Giresun Üniversitesi ailesi olarak bizler de gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın gereklerine uygun bireyler olarak yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; milletimizin ve sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.
GİRESUN
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6335 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4441 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4260 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4168 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4010 kez okundu