Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan Çambaşı Yaylası’nda düzenlenen Çambaşı Kar Festivali’nin bu yıl 15’incisi gerçekleştiriliyor. Her yıl düzenli olarak yapılan ve geleneksel hâle gelen festival, 26 Ocak 2020 pazar günü saat 10.00’da başlayacak.
DOLU DOLU BİR FESTİVAL OLACAK
Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesinin organize ettiği 15’inci Çambaşı Kar Festivali, düzenlenecek birçok etkinlikle birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapacak. Festivalde, amatör kar yarışmaları ile kayak yarışmaları düzenlenecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın da sahne alacağı festivalde Yahya Altun ve Yılmaz Kaptan konser verecek. Bunların yanı sıra çeşitli yarışmaların düzenleneceği festival alanında açılacak stantlarda vatandaşlara yöresel ikramlarda bulunulacak.

“FESTİVALİMİZE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR”
Çambaşı Yaylası’nın Ordu’nun turizm markalarından biri haline geldiğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, “2000 rakımlı Çambaşı Kayak Merkezi kış turizminin cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin güzelliklerinin daha fazla yaşanması ve görülmesi için yoğun çalışma içerisindeyiz. İlimizde turizm artık 3 ay değil 12 ay yaşanıyor. Bu kapsamda 15’incisini düzenleyeceğimiz, Çambaşı Kar Festivaline tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.
KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
Öte yandan hafta sonu düzenlenecek 15’inci Çambaşı Kar Festivali ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen ve Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya koordinesinde bir toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda, yapılacak çalışmalar ele alınarak festivale katılacak olan vatandaşların ulaşımı ve alanda yapılacak çalışmalarla ilgili konular ele alındı.
GİRESUN
1 gün önceGÜNDEM
1 gün önceGİRESUN
8 gün önceGÜNDEM
8 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6333 kez okundu
2
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4439 kez okundu
3
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4258 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4164 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
4008 kez okundu