Ordu-Giresun Havalimanı faaliyete geçtiği günden itibaren yoğun talep karşısında ülkemizin doluluk oranı en yüksek havaalanlarından biri durumuna gelmiştir.
Yurtiçi ve dışında bulunan gurbetçi yoğunluğu ve Karadeniz’in potansiyeli yüksek iki ili Giresun ve Ordu’da ikamet eden hemşerilerimizin havaalanına yönelik talepleri, Pegasus firması tarafından İzmir seferlerinin açılmasına vesile olmuştur.

Pegasus’un İzmir kararının ardından bir değerlendirme yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;
“Üyelerimiz başta olmak üzere her iki ilde yaşayan vatandaşlar tarafından İstanbul ve Ankara’ya ek sefer Bursa, İzmir, Antalya ve Kıbrıs’a direk uçuş taleplerimiz bulunmaktadır. Bu doğrultuda Türk Hava Yolları’nın olumlu yaklaşımlarını bekliyoruz. Ayrıca bu süreçte İzmir seferlerini Ağustos ayı ile açma kararı alan Pegasus firmasına tekrar teşekkür ederiz.” dedi.
EKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5619 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3567 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3399 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3319 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3198 kez okundu