Ordu-Giresun Havalimanı faaliyete geçtiği günden itibaren yoğun talep karşısında ülkemizin doluluk oranı en yüksek havaalanlarından biri durumuna gelmiştir.
Yurtiçi ve dışında bulunan gurbetçi yoğunluğu ve Karadeniz’in potansiyeli yüksek iki ili Giresun ve Ordu’da ikamet eden hemşerilerimizin havaalanına yönelik talepleri, Pegasus firması tarafından İzmir seferlerinin açılmasına vesile olmuştur.

Pegasus’un İzmir kararının ardından bir değerlendirme yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;
“Üyelerimiz başta olmak üzere her iki ilde yaşayan vatandaşlar tarafından İstanbul ve Ankara’ya ek sefer Bursa, İzmir, Antalya ve Kıbrıs’a direk uçuş taleplerimiz bulunmaktadır. Bu doğrultuda Türk Hava Yolları’nın olumlu yaklaşımlarını bekliyoruz. Ayrıca bu süreçte İzmir seferlerini Ağustos ayı ile açma kararı alan Pegasus firmasına tekrar teşekkür ederiz.” dedi.
EKONOMİ
5 gün önceEKONOMİ
24 gün önceEKONOMİ
24 gün önceGÜNDEM
24 gün önceEKONOMİ
27 gün önceGÜNDEM
27 gün önceSİYASET
22 Ocak 2026
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
6240 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
4165 kez okundu
3
13. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Görkemli Bir Şölenle Gerçekleşti
4139 kez okundu
4
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
4061 kez okundu
5
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3911 kez okundu