
Giresun Özel İdaresi Bulancak İlçesi Büyükada Köyü İmar Planı Turistik Tesis Yeri İmar Planı Değişikliği yapıldığını duyurdu. Giresun Özel İdaresinin Konuya ilişkin yaptığı değişiklik şöyle;
İLAN
GİRESUN İL ÖZEL İDARESİNDEN
İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü
İlimiz Bulancak İlçesi Büyükada köyü tapu sicilinin 117 ada 6 (500 m2′ lik Bölümü) ve 12 numarasında kayıtlı taşınmazın üzerine yapımı planlanan Turistik Tesis yeri için hazırlattırılan UİP-40607 ve NİP-40608 plan işlem numaraları ile Şehir Plancısı Eyüp Güray GÖKÇİN tarafından hazırlanan imar planları İl Genel Meclisinin 10.01.2020 tarih ve 26 sayılı kararına istinaden onaylanmıştır.
Onaylanan imar planları 21.01.2020 – 21.02.2020 tarihleri arasında 1 ay müddetle Giresun İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Bulancak İlçesi Büyükada Köyü Muhtarlığı ile İdaremiz internet sayfasında ilan edilmiştir.
İmar planına itiraz etmek isteyenler bu süre içerisinde bir dilekçe ile İl Özel İdaresine başvuruda bulunmaları gerekmektedir. 21.02.2020 tarihinden sonra yapılan itirazlar geçerli sayılmayacaktır.
Sayın halkımıza ilanen duyurulur.
EKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5620 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3568 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3400 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3320 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3199 kez okundu