KAR YAĞIŞLI
SABAHA KALAN SÜRE
Mayıs ayının sonu olan bu günlerde Bulancak iskelesinde olta sallayan onlarca amatör balıkçı at – çek tabir edilen şekilde oltalarında 5’erli 8’erli olarak balık yakalayarak kovalarını doldurdular.
Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen onlarca amatör balıkçı, her gün Bulancak İskelesi’ne akın ediyor. Balığın bol olması nedeniyle gün boyu iskelede balık tutarak sabahlayan amatör balıkçılar, tuttukları balıkların bir kısmını evlerine ve komşularına götürüyor.
Amatör balıkçıların birçoğu aileleriyle birlikte Bulancak İskelesi’ne gelirken, çocuklarında aralarında bulunması dikkat çekiyor. Balık bolluğundan dolayı her gün balık tutmaya gelen amatör balıkçıların yoğun ilgisi nedeniyle iskelede yer bulma sorunu da yaşanıyor. Amatör balıkçılar, Bulancak İskelesi’nde gün boyunca oltayla kilolarca istavrit avlıyorlar.
Haber: Bulancak Ajans – www.bulancakajans.com
GÜNDEM
7 saat önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGİRESUN
9 gün önceBULANCAK
9 gün önceEKONOMİ
10 gün önce