Altınordu Belediyesi Koranavirüs önlemleri kapsamında evde kal çağrısına farklı bir boyut kazandırdı. Altınordu Belediyesi bu kapsamda şehrin dört bir yanında bulunan billboardlara ‘Orduca’ uyarılar yazarak vatandaşın ilgisini çekmeyi başardı.
Altınordu belediyesi Koranavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşların evde kalmasına yönelik çağrılarını sürdüren Altınordu Belediyesi bu sürece hem farklı bir boyut kazandırmak hem de vatandaşların ilgisini çekmek amacıyla ‘Orduca’ yöresel ağızla billboardlar hazırladı.

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan Orduca afişlerde ‘Evde Durun Daa’, ‘Oturun Ottuuz Evde’, ‘Az Öte Git Daa’, ‘Evden Bir Yere Irganman’ gibi yöresel sözlerle vatandaşın ilgisinin artması sağlandı.

Bu afişleri gören ve tebessüm eden vatandaşlar da yapılan çalışmanın Ordu’ya özgü olmasından dolayı hem mutlu olduklarını hem de uyarıları dikkate alacaklarını belirttiler.

EKONOMİ
33 dakika önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5618 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3566 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3397 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3318 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3197 kez okundu