Boduroğlu: 7/24 Tam kadro sahadayız
15 okunma

Boduroğlu: 7/24 Tam kadro sahadayız

ABONE OL
13 Mart 2022 18:18
Boduroğlu: 7/24 Tam kadro sahadayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
reklam1

Gece boyu küreme çalışmalarını sürdüren ekipler öncelikle ana yollarda sıkıntı yaşanmaması adına büyük bir gayret sergilediler. Sabahın ilk ışıklarına kadar yoğun yağan kara rağmen ana yolları ulaşıma açık tutan Güce Belediyesi kar timleri, yağan kar’ın vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi adına 5 iş makinesi ve 20 personel ile karla mücadelesini sürdürüyor.

Mesai kavramı Gözetmeksizin Sahadayız

Gece saatlerinde yoğun şekilde başlayan kar yağışıyla kar timlerinin harekete geçtiğini ifade eden Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu; “Öncelikli olarak ana yollarda sıkıntı yaşanmaması adına ekiplerimiz belirlediğimiz program çerçevesinde çalışmalarına başladı. Kar yağışı devam ederken sabaha kadar küreme çalışmalarını gerçekleştirdik. Beklenenden daha yoğun bir kar yağışıyla karşı karşıya kalmamıza rağmen büyük sıkıntılar yaşanmasına müsaade etmedik. İlçe merkezinde ve mahallelerimizdeki ana yollar açık durumdadır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. 5 iş makinesi ve 20 personel ile gece gündüz demeden kar ile mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

Başta ana arterler olmak üzere tüm mahallelerde kar temizliği çalışması gerçekleştiren Güce Belediyesi ekipleri yağış ve beraberindeki tipi dolayısıyla yolları açık tutabilmek için yoğun gayret gösteriyor.

Haber: Erdal AVCI


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x600r
300x250r