
Aksu Mahallesinde bulunan Sosyal Bilimler Lisesi’nin uzun yıllardır devam eden kanalizasyon sorunu çözüldü.
Okul yönetiminin Belediyeyi aramasının ardından Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatlarıyla durumu yerinde inceleyen Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri yapılan tespitin ardından çalışmalara başlayarak sorunu giderdi.
Uzun zamandır yaşadıkları sorunun ortadan kalkmasının ardından okul yönetimi Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu okula davet ederek kendisine teşekkür etti ve şilt verdi.
Başkan Aytekin Şenlikoğlu ise Aksu Mahallesinin adeta okullar bölgesi haline geldiğini ve 10’a yakın okulun bulunduğunu belirterek: “Biz mahallelerimize hizmet ederken bir bütün olarak bakıyoruz. Dolayısıyla okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını öncelik vererek gideriyoruz. Eğitim kurumlarımıza verdiğimiz destekler bizim önceliğimizdir. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın eğitim aldığı kurumlar başımızın tacı olmuştur.” dedi.
Öte yandan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerin de katıldığı ziyarette okul yönetimi katılımcılara yemek verdi.
EKONOMİ
6 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5621 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3569 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3401 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3321 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3200 kez okundu