Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Köse mesajında: “Türkiye Cumhuriyeti temelinde, Atatürk ilke ve inkılapları olan, halkın hür iradesi ile yönetilen, demokrasi ve özgürlükleri ile birçok dünya devletine örnek bir ülkedir” diyerek şöyle devam etti:
“Türk Milleti 15 Temmuz 2016’da bu ülkenin geleceğine kast edenlere karşı nasıl bir birlik beraberlik sergileyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.
Bu alçakça saldırı, bizlere milli birlik ve beraberliğin bir ulus için ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Milli değerlerimize ve de en önemlisi milli egemenliğimize sahip çıkmanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha idrak ettik. Barışın, kardeşliğin, demokrasinin, özgürlüklerin üstünlüğünü yeniden hatırladık.
15 Temmuz bizim açımızdan hain bir darbe girişimi olmasının yanı sıra, çok güçlü bir direniş olarak da hatırlanacak. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize sağlıklı günler diliyor, yüce Türk milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum”
EKONOMİ
7 saat önceEKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceGÜNDEM
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
21 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5621 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3569 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3401 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3321 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3200 kez okundu