Anahtar Parti Giresun İl Başkanlığı, Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özcan Güngör’ün katılımlarıyla geniş katılımlı bir İl Divan Toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda teşkilat yapılanmasını güçlendirme kararı alan Anahtar Parti Giresun İl Teşkilatı, yürütülen üye kayıt çalışmaları ve saha faaliyetleri sayesinde Türkiye genelinde ilk 15 il arasına girmeyi başardı. Ayrıca Karadeniz Bölgesi oy ortalamasında birinci sıraya yükselerek bölgesel anlamda büyük bir başarıya imza attı.
Bu başarının mimarı konumundaki Giresun ili, Türkiye genelinde Anahtar Parti teşkilatlanmasının örnek ve öncü yapısı olarak öne çıktı.
İl Başkanı Berat Akkaya, toplantı öncesi yaptığı değerlendirmede, Giresun teşkilatının kısa sürede yakaladığı bu ivmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; sahadaki dinamizm, birlik ve inançla Anahtar Parti’nin Karadeniz’de lider konumda olduğunu vurguladı.
İl Teşkilat Başkanı Deniz Koç ise toplantıda yaptığı açıklamada yenilenen kadrolarıyla çok daha güçlü bir döneme girdiklerini belirterek şunları söyledi:
“Teşkilatımız her geçen gün büyüyor, halkımızın desteğiyle daha güçlü bir yapı oluşturuyoruz. Bizim hedefimiz; iktidarı alıp halkımıza hizmet etmenin onurunu yaşamak, ülkemizi adalet, üretim ve birlik anlayışıyla buluşturmaktır. Anahtar Parti, geleceğin umudu olarak her geçen gün Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam ediyor.”
Toplantıda ayrıca, Anahtar Parti’nin Türkiye genelinde artan halk ilgisine dikkat çekildi. İl binalarının açılışlarının dahi “kongre havasında” geçtiği, teşkilatın her geçen gün daha geniş bir tabana ulaştığı vurgulandı.
Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özcan Güngör, Giresun teşkilatını çalışmalarından dolayı tebrik ederek Anahtar Parti’nin kısa sürede gösterdiği bu yükselişin Türkiye siyasetinde yeni bir umut dalgası yarattığını belirtti.
Toplantı sonunda salonda yankılanan “Geleceğin Umudu Yavuz Başkan, Anahtar Bizde!” sloganı, partililerin inancını ve kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.
EKONOMİ
2 gün önceEKONOMİ
4 gün önceEKONOMİ
9 gün önceGÜNDEM
19 gün önceEKONOMİ
19 gün önceGÜNDEM
20 gün önceGÜNDEM
23 gün önce
1
Fuat Köse Erbakan’ı Çiçekle Karşıladı
1568 kez okundu
2
CHP İl Başkanı Şenyürek’ten TÜİK’e Sert Tepki…
1560 kez okundu
3
Akburak: Fındık alım fiyatı üreticinin beklentisini karşılamıyor
1396 kez okundu
4
Anahtar Partisi Genel Başkanı Ağıralioğlu Ziyareti
1338 kez okundu
5
Mücahit Şerbetçi, İlçe Başkanlığına Kongrede Seçildi
1272 kez okundu